پنج ماه است که مردم غزه زیر فشار حملات رژیم صهیونیستی قرار دارند و البته نیروهای حماس با حماسهآفرینی به یکهتازی هفتاد ساله صهیونیستها پایان دادند و معادلات آنان را برهم زدند. . دولتهای اسلامی در صورتی که واکنش جدی و قاطع در مقابل جنایت انجام ندهند، بازنده بزرگ این جنگ و جنایت هستند. ملتهای اسلام خشمگین هستند و به صورت خودجوش تظاهرات حمایت از فلسطین در اغلب کشورهای اسلامی برگزار شده و همچنان در حال برگزاری است. مردم لبنان با آگاهی از نقش آمریکا در این جنایت در مقابل سفارت آمریکا تظاهرات برگزار کردند. مردم اردن سفارت رژیم صهیونیستی در امان را آتش زدند.
در دیگر کشورهای اسلامی نیز تظاهرات بزرگی جریان دارد. اکنون نوبت دولتهای اسلامی است. نشست سازمان همکاری اسلامی در جده فرصت خوبی برای واکنش قاطع به جنایت رژیم صهیونیستی است. با توجه به این که ده ها کشور مسلمان در این سازمان بینالمللی حضور دارند و برخی از آن ها با رژیم اشغالگر داد و ستد آشکار و پنهانی دارند، میتوانند با اعمال تحریمهای اقتصادی، تلآویو را تحت فشار بگذارند؛ چراکه تجربه ثابت کرده است نبود اقدامات بازدارنده بینالمللی مؤثر، تنها رژیم کودککش را تشویق میکند که بدون مجازات به جنایات خود ادامه دهد، چیزی که در روزهای اخیر به وضوح در نوار غزه اتفاق می افتد.
سازمان همکاری اسلامی در دهههای گذشته موضع جدی در قبال اشغالگریهای رژیم صهیونیستی اتخاذ نکرده بود و همین مسئله سبب شده تا صهیونیستها طرح شهرکسازی و سیاست پاک سازی قومی در کرانه باختری را به تدریج اجرایی کنند. اکنون شرایط با گذشته متفاوت است و میطلبد تا دولت های مسلمان مکانیسمهای قانونی را فعال کرده و اسرائیل را نسبت به جنایاتش در حق فلسطینیان پاسخگو کنند.ازسوی دیگر، کشورهای اسلامی با مواضع تند خود در برابر جنایات صهیونیستها در غزه میتوانند دولت های عربی را که در سال های اخیر در مسیر عادیسازی روابط با صهیونیستها و خیانت به آرمان فلسطین گام داشتهاند، منزوی کنند و بدین طریق هزینههای تکرار چنین خیانتی را بالا ببرند.
امروز، رژیم صهیونیستی به دلیل بحران های سیاسی و امنیتی در داخل، بیش از هر زمان دیگری متزلزل به نظر میرسد و انزوای بیشتر آن بزرگ ترین رسوایی در سطح جهانی به شمار میرود.حامیان غربی این رژیم هم که هفت دهه از جنایات علیه فلسطینیان حمایت کردهاند، اکنون درگیر مشکلات داخلی خود هستند و در چنین شرایطی، کشورهای اسلامی در چارچوب سازمان همکاری باید اتحاد و همکاری های خود را افزایش دهند و با تشدید حلقه محاصره علیه اشغالگران، آن ها را به عقبنشینی و تسلیم در برابر فلسطینیان وادار کنند. در چند روز گذشته جده برای دومین طی پنج ماه اخیر میزبان اجلاس فوق العاده سازمان کشورهای اسلامی بود اجلاسی که طی ماههای گذشته هیچ راهبرد عملی در جهت توقف جنگ در فلسطین نداشت.بهتازگی رژیم اشغالگر به جنگ گرسنگی و استفاده از ابزار گرسنه نگه داشتن چه در غزه، متوسل شده است.
همچنین به گفته دفتر رسانهای دولتی در غزه از آغاز جنگ اسرائیل تعداد شهدای کودک به ۱۳ هزار و ۴۳۰ نفر و زنان به ۸ هزار و ۹۰۰ نفر افزایش یافتهاست.از طرف دیگر، تهدیدات رژیم صهیونیستی برای کشتار مردم فلسطین ادامه دارد و امکان ارسال کمکهای انسان دوستانه به مردم غزه به حداقل خود رسیده است چنان که مقامات اشغالگر همچنان از ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه به ویژه به مناطق شمالی جلوگیری میکنند و ساکنان نوار غزه در آستانه قحطی بیسابقهای قرار دارند که جان تعدادی از کودکان و نوزادان را گرفته است.
سازمان همکاری کشورهای اسلامی اهمیت بسزایی در مساله فلسطین دارد و انتظار میرفت در چند ماه گذشته و جنایات غیر قابل انکار رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین شاهد اقدام مؤثری از سوی این سازمان بود اما این سازمان نسبت در نهایت مانند گذشته به قرائت یک بیانیه بسنده کرد.
پنج ماه است که مردم غزه زیر فشار حملات رژیم صهیونیستی قرار دارند و البته نیروهای حماس با حماسهآفرینی به یکهتازی هفتاد ساله صهیونیستها پایان دادند و معادلات آنان را برهم زدند. . دولتهای اسلامی در صورتی که واکنش جدی و قاطع در مقابل جنایت انجام ندهند، بازنده بزرگ این جنگ و جنایت هستند. ملتهای […]
ثبت دیدگاه