ششمین جشنواره رویش دانشگاهی دردانشگاه اصفهان برگزارمی شود
۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۶:۱۰
0

  رئیس دانشگاه اصفهان گفت: فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی به دانشجویان کمک می‌کند مهارت‌هایی همچون درک و تحمل نظرات مخالف، گوش دادن به انتقادات و مدیریت اختلافات را بیاموزند؛ مهارت‌هایی که در زندگی شخصی و اجتماعی ماندگارند. به گزارش اسرار:حسین هرسیج، رئیس دانشگاه اصفهان در نشست خبری بااصحاب رسانه وبااشاره به رونمایی از رویدادهای فرهنگی‌دانشجویی […]

 

رئیس دانشگاه اصفهان گفت: فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی به دانشجویان کمک می‌کند مهارت‌هایی همچون درک و تحمل نظرات مخالف، گوش دادن به انتقادات و مدیریت اختلافات را بیاموزند؛ مهارت‌هایی که در زندگی شخصی و اجتماعی ماندگارند.

به گزارش اسرار:حسین هرسیج، رئیس دانشگاه اصفهان در نشست خبری بااصحاب رسانه وبااشاره به رونمایی از رویدادهای فرهنگی‌دانشجویی معاونت فرهنگی، اجتماعی دانشگاه اصفهان عنوان کرد: وظیفه اصلی هر دانشجو در مرحله اول، تحصیل، پژوهش و آموزش است، اما ورود به فعالیت‌های فراتر از این حوزه‌ها نیز می‌تواند ارزشمند باشد، چرا که این فعالیت‌ها مهارت‌هایی را در اختیار شما قرار می‌دهد که در کلاس‌های درس قابل یادگیری نیستندوشاید زمان دیگری نیز فرصتی نباشد برای آن.

وی اظهار کرد: در جلسات مختلف با مسئولان فرهنگی این موضوع را در میان گذاشته‌ام که نقش ما به‌عنوان مسئولان، تسهیل‌گری برای فعالیت‌های دانشجویان است ونباید فکرکنیم که این فعالیتها هزینه است بلکه باید به این عزیزان دست‌مریزاد گفت که وارد عرصه‌وفعالیتهایی شده‌اندکه وظیفه ذاتی‌شان نیست و هم برای خود ودانشگاه افتخار آفرین هستند

رئیس دانشگاه اصفهان ادامه داد: بسیاری از مباحثی که امروز در کلاس‌ها می‌آموزید، ممکن است در آینده فراموش شوند، اما مهارت‌هایی که در تعاملات جمعی و فعالیت‌های فرهنگی کسب می‌کنید، تا پایان زندگی با شما خواهد بود. مهارت‌هایی همچون درک و تحمل نظرات مخالف، گوش دادن به انتقادات، بحث و گفت‌وگو و مدیریت اختلافات، از جمله ابزارهایی هستند که در زندگی شخصی، اجتماعی و خانوادگی شما تأثیر ماندگار خواهند داشت.

هرسیج اضافه کرد: تنوع نظرات و ایده‌ها در جمع‌ها امری طبیعی و حتی ارزشمند است، اما در نهایت، در مقام عمل باید با برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی، تصمیمی واحد اتخاذ شود. این امر به‌ویژه در شرایط محدودیت منابع بسیار حیاتی است.

وی گفت: گاهی برخی دانشجویان گمان می‌کنند که صرف وقت برای فعالیت‌های فراوظیفه ای وفرهنگی و اجتماعی، هدر دادن انرژی است، وفکرکنید ما وقت میگزاریم وبقیه سد میبرند ولی تجربه نشان داده که این فعالیت‌ها در درازمدت، سرمایه‌ای ارزشمند برای شما خواهند بودودراصل شما سود برده اید. مهارت‌هایی که از این طریق به‌دست می‌آورید، در آینده شغلی و اجتماعی شما تأثیرگذار خواهند بود.

هرسیج افزود: مدیریت صحیح منابع مستلزم برنامه‌ریزی سالانه و مشخص کردن اولویت‌هاست. اینکه بدون برنامه، تنها برای هفته آینده طرحی ارائه شود، نه‌تنها کمکی نمی‌کند، بلکه منجر به روزمرگی و هدررفت منابع می‌شود. اگر برنامه‌ریزی اصولی انجام شود، حتی با بودجه محدود نیز می‌توان فعالیت‌های مفید و مؤثری را پیش برد.

وی در پایان اظهار داشت: تأکید می‌کنم که ما مسئولان نیز باید شنونده خوبی باشیم. با برقراری ارتباطات سازنده، می‌توانیم به برآیندی منطقی برسیم که انتظارات و امکانات را به‌درستی هماهنگ کند.

مریم سعیدیان، معاون فرهنگی دانشگاه اصفهان در ادامه نشست خبری،بااشاره به جشنواره رویش دانشگاهی که ششمین مرحله آن در دانشگاه اصفهان و دوازدهمین مرحله آن سراسری برگزار خواهد شدعنوان کرد: جشنواره رویش با دبیری دبیر مجمع دبیران کانون‌ها در بخش دانشجویی انجام می‌شود. پس از رونمایی، فراخوان آثار اعلام می‌شود و فرایند ارسال و دریافت آثار به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت. مرحله داوری این جشنواره توسط خوددانشجویان انجام خواهد شد، همچنین بخش نمایشگاهی آن در هفته اول دی‌ سال جاری به مدت سه روز در ۱۵ غرفه فعالان دانشجویی برگزار خواهد شد. این جشنواره به‌عنوان یک رویداد رقابتی،با هدف تشویق دانشجویان برای ارائه دستاوردهای وفعالیتهای خود و انتقال تجربیات به یکدیگر است تا دانشجویان بتوانند یک هم اندیشی وهم افزایی دراین راستاصورت بگیردودر عرصه‌های بزرگتر و مسئولیت‌های جدی‌تر آماده شوند. با استفاده از ظرفیت جشنواره رویش دانشگاهی، امیدواریم دانشجویان بتوانند در جشنواره سراسری و ملی هم شرکت کرده و در رقابت‌ها رتبه‌های برتر را کسب کنند.

معاون فرهنگی دانشگاه اصفهان بابیان اینکه دومین جشنواره، جشنواره امید است،افزود: دانشگاه اصفهان میزبان این جشنواره در سطح دانشگاه‌های استان است، هم به عنوان ظرفیت فعال کانون فیلم وعکس هاوهم اعلام آمادگی دانشگاه اصفهان وهمچنین اعتماد وظرفیت دانشگاه که وزارت علوم به این امربها گذاشت وهم اکنون این جشنواره در حال برگزاری است.

وی بااشاره به ارسال 4 دسته فیلم اظهارداشت:استفاده از این فرصت برای انتقال پیام‌های جدی از طریق هنر و رسانه بسیار مهم است، همچنین با استفاده از ظرفیت وفعالیت کانون فیلم و عکس، این امکان فراهم است که کارگاه‌ها و برنامه‌های آموزشی در دانشگاه‌های دیگر هم ادامه پیدا کند.

M.aziz, [۱۱.۱۲.۲۴ ۰۸:۴۶]
معاون فرهنگی دانشگاه اصفهان گفت:سومین جشنواره، جشنواره قرآن و عترت دانشگاهی است. امروز هم فرصتی است که سی‌ونهمین دوره این جشنواره رادر مرحله ی دانشگاهی اجراکنیم وهمچنین این جشنواره وارد عرصه رقابتی درسطح ملی وبین دانشگاه های وزارت علوم ،وزارت بهداشت ودانشگاه های آزاد شود.

سعیدیان گفت: سال گذشته پنج نفر از دانشجویان ما در مرحله ملی رتبه‌های برتر را کسب کردند . جشنواره قرآن و عترت دانشگاهی در آذر و دی‌ ماه برای ثبت‌نام انجام می‌شود و جشنواره در بهمن و اسفندماه در سطح دانشگاهی اجرا خواهد شد. علاوه بر بخش رقابتی که هر ساله انجام میشود ، در این جشنواره کارگاه‌ها و دوره‌های توانمندسازی با حضوراساتید وکسانی که تجربه این کاررادارند هم برگزار می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این فرصت را مغتنم می‌شمارم تا از زحمات فعالان فرهنگی بویژه در بخش دانشجویی قدردانی کنم. امیدواریم در این سه جشنواره که کانون‌های فرهنگی، هنری، ادبی و مذهبی میزبان آن‌ها هستند، فرصتی رافراهم کنیم تاموفقیت‌های بزرگی به دست آید و دانشگاه اصفهان در این رقابت‌ها سربلند باشد. هدف این جشنواره‌ها، علاوه بر رقابت، خودسازی، نشاط اجتماعی و الگوسازی برای دیگر دانشجویان است.

عارفه طاهری، دبیر دانشجویی جشنواره رویش در این نشست اظهار کرد: این جشنواره، رویدادی بزرگ و الهام‌بخش، امسال ششمین دوره خود را برگزار خواهد کرد. این جشنواره فرصتی برای نمایش و ارزیابی فعالیت‌های داوطلبانه و توانمندی‌های دانشجویان در کانون‌های فرهنگی، هنری، ادبی و مذهبی است.

وی افزود: جشنواره رویش شامل دو بخش اصلی است؛ بخش درون‌دانشگاهی و بخش رقابتی کشوری. در بخش درون‌دانشگاهی، دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه دانشگاه ارسال کرده و پس از داوری، برترین‌ها انتخاب و تقدیر خواهند شد. در بخش کشوری نیز آثار و فعالیت‌های کانون‌ها توسط دبیرخانه کشوری ارزیابی می‌شود و این فرصت را برای کانون‌های فرهنگی سراسر کشور فراهم می‌آورد تا در فضایی رقابتی، به نمایش استعدادها و توانمندی‌های خود بپردازند.

دبیر دانشجویی جشنواره رویش گفت: رقابت در این جشنواره، علاوه بر ایجاد انگیزه در کانون‌ها، زمینه ارتقای سطح فعالیت‌ها، توانمندسازی اعضا و پیشرفت درون‌کانونی را فراهم می‌کند. زمانی که کانون‌ها بدانند فعالیت‌هایشان دیده و ارزیابی می‌شود، تلاش خواهند کرد تا سطح عملکرد و کیفیت فعالیت‌های خود را بهبود بخشند.

طاهری ادامه داد: ما قصد داریم اوایل دی‌ سال جاری، جشنواره درون‌دانشگاهی رویش را به‌صورت نمایشگاهی برگزار کنیم، همچنین پوستر بخش رقابتی این جشنواره نیز امروز رونمایی خواهد شد. امیدواریم دانشجویان فعال در کانون‌ها آثار خود را ارسال کنند تا شاهد ارزیابی، رقابت، و شکوفایی استعدادها در این بستر ارزشمند باشیم.

درپایان از پوستر ششمين جشنواره رويش دانشگاهي، سي و نهمين جشنواره قراني دانشجويان ودوازدهمين جشنواره فيلم رونمایی شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.