خطر ابتلا به دیابت را با مصرف نان کامل از میان ببرید!
۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۷
0

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با برشمردن برخی فواید و خواص نان کامل برای سلامتی انسان تاکید کرد: فیبر موجود در نان‌های کامل باعث کاهش سرعت جذب قند در بدن و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود.دکتر غزاله اسلامیان با بیان این‌که […]

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با برشمردن برخی فواید و خواص نان کامل برای سلامتی انسان تاکید کرد: فیبر موجود در نان‌های کامل باعث کاهش سرعت جذب قند در بدن و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود.دکتر غزاله اسلامیان با بیان این‌که نان کامل یا نان سبوس‌دار، نوعی نان است که در تهیه آن از آرد کامل استفاده می‌شود، اظهار کرد: آرد کامل، آردی است که علاوه بر این‌که قسمت سفید درونی دانه در آن حفظ شده، پوسته‌ها و سبوس‌های بیرونی دانه نیز در آرد وجود دارند.وی با اشاره به فواید نان کامل افزود: این نوع نان‌ها فواید و اثرات سلامتی بسیاری دارند؛ برای مثال نان‌های سبوس‌دار و کامل برای سلامت قلب بسیار مفید هستند. فیبر موجود در آن‌ها می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های قلبی مرتبط با کلسترول بالا کمک کند.اسلامیان ادامه داد: مصرف نان‌های کامل می‌تواند به کنترل سطح قند خون کمک کند؛ فیبر در این نوع نان‌ها باعث کاهش سرعت جذب قند در بدن و در نتیجه کاهش خطر بروز بیماری دیابت نوع 2 می‌شود.عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اثرات مثبت نان کامل بر کاهش وزن و لاغری گفت: نان‌های سبوس‌دار و کامل به دلیل دارا بودن فیبر بالا، احساس سیری بیشتری را در افراد ایجاد می‌کنند؛ این موضوع باعث می‌شود که افراد کمتر غذا بخورند و در نتیجه رژیم غذایی سالم و کنترل وزن را ادامه دهند.این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: فیبر موجود در نان‌های سبوس‌دار به سلامت دستگاه گوارشی کمک می‌کند؛ این فیبر باعث عملکرد منظم روده‌ها می‌شود که در پیشگیری از یبوست نقش دارد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.