مصطفی دهقانی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه یکی از عوامل مهم بروز اختلال در تامین برق مطمئن و پایدار مشترکان، به ویژه در ایام گرم سال و پرباری شبکه، نصب و راهاندازی دستگاههای استخراج غیر مجاز رمز ارز بوده است، گفت: حتی مراکز مجاز استخراج رمز ارز هم در تابستان محدود میشود.
وی با بیان اینکه در فصل تابستان، بازرسی و نظارت توسط نیروهای توزیع برق تشدید میشود، افزود: این تعداد ماینر بالغ بر ۲۰۵ کیلووات انرژی مصرف می کردند که معادل ۳۹ میلیارد ریال است. دهقانی گفت: استخراج کنندگان غیرمجاز رمز ارز، باید بهای برق مورد استفاده برای استخراج رمز ارز را با بالاترین قیمت که همان نرخ صادراتی است، پرداخت کنند.
وی افزود: این هزینه در ماههای گرم دو برابر شده، به علاوه اینکه هزینههای کشف، دستکاری لوازم اندازه گیری و خسارت به شبکه نیز محاسبه و دریافت شده و در صورت تکرار، انشعاب مشترک نیز جمع آوری می شود. دهقانی با بیان اینکه استفاده از دستگاه های استخراج رمز ارز باعث بروز نوسان و وارد آمدن آسیب به تجهیزات شبکه و لوازم برقی شهروندان و در نهایت قطع برق می شود، تاکید کرد: با دارندگان غیرمجاز این دستگاه ها براساس قانون برخورد قاطع خواهد شد و دستگاههای آنها پس از شناسایی و کشف، جهت امحاء به مقامهای قضایی تحویل میشود.
وی اظهار کرد: به افرادی که گزارشهای آنان منجر به کشف مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز شود به صورت محرمانه پاداش داده میشود و افراد در صورت آگاهی از فعالیت ماینرهای غیرمجاز، میتوانند مراتب را از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۱ و سامانه تلفنی ۱۲۱ و یا ۰۹۰۱۸۰۷۱۸۰۰ اعلام کنند.
مدیر دفتر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: با همکاری مطلوب توزیع برق، دستگاه قضایی و پلیس اقتصادی، بازرسان این شرکت با بهرهمندی از روشهای نوین در سال جاری موفق به شناسایی ۱۰۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان شدند.
ثبت دیدگاه